Om Wulff Ejendomsservice og Anlægsgartner ApS.

 

Med mere end 20 års erfaring inde for faget, kan vi tilbyde en både professionel og effektiv service med øje for kvalitet.

 

 

Brian, Stifter af Wulf EA, Anlægsgartner

Brian, Stifteren af Wulff EA, byder på en imponerende baggrund med mere end 14 års erfaring inden for ejendomsservice, vedligeholdelse og etablering af grønne områder ved større ejendomsselskaber, samt yderligere 6 år som anlægsgartner og brolægger.

Hans ekspertise spænder bredt og har været afgørende for adskillige projekter.

Udover sin dedikation til ejendomsservice har Brian  stor erfaring inden for Greenkeeper, da han har været med til at etablere og anlægge Sunset Golf bane. Der hjalp han med alle former for arbejde og vedligeholdelse indtil 2019

Vi tilbyder anlægsgartner (fliselægning og udarbejdning af hele haven), ejendomsservice (alle former for udendørsservice) og havearbejde
Morten, Anlægsgartner

Med i teamet finder du Morten, vores dygtige anlægsgartner som beriger ejendommene med sin ekspertise efter 20 år inde for faget.

Hans grønne fingre og dedikation til at skabe smukke udendørsmiljøer, har gjort ham til en uvurderlig del af vores team.

Morten bringer en passion og professionelisme til hvert projekt, hvilket skaber grønne oaser der afspejler vores virksomheds engagement i kvalitet og æstetik 

Thomas, Tømrer

I vores team finder du også Thomas vores erfarende tømrer. Med årevis af faglig dygtighed og dedikation til sit håndværk, sætter han sit præg på hver projekt.

Thomas kombinerer teknisk kunnen med omhyggelighed, hvilket resulterer i præcise og holdbare konstruktioner.

Thomas er ikke blot tømrer med en dygtig medarbejder, der bidrager til at skabe kvalitet og pålidelighed i sit arbejde

Daniel, Anlægsgartner Medhjælper

Daniel, vores dedikerede anlægsgartner medhjælper, tilføjer en energi og entusiasme til vores team.

Med et øje for detaljer og en villighed til at lære er Daniel med til at skabe smukke udemiljøer.

Daniel er med til at sikre at vores udeområder står knivskarpe og hans arbejde udføres med omhu og professionalisme.